Σχεδιάζουμε μαζί το ωραιότερο πάρτι της ζωής σου!

Σχεδιάζουμε μαζί το ωραιότερο πάρτι της ζωής σου!

Χειμώνα ή καλοκαίρι μια ονειρική δεξίωση γάμου με φόντο την θέα της πόλης!

Γεμάτοι διάθεση και ιδέες, σας περιμένουμε ώστε να σχεδιάσουμε μαζί την δική σας ξεχωριστή δεξίωση και το γαμήλιο πάρτι σας, σύμφωνα με το προσωπικό σας στιλ!

Το κέντρο δεξιώσεων Polis είναι η ιδανική επιλογή για έναν υπέροχο γάμο, χειμώνα ή καλοκαίρι! Οι κατάφυτοι και ανακαινισμένοι κήποι μας, με μοναδική θέα στην πόλη, η πισίνα και oι πολυτελείς αίθουσες, δημιουργούν το εντυπωσιακό σκηνικό για μια υπέροχη δεξίωση και ένα εκπληκτικό πάρτι γάμου που θα μείνει αξέχαστο σε εσάς και όλους τους καλεσμένους σας.

Νοιαζόμαστε για εσάς και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη!

Οι πανέμορφες αίθουσες εκδηλώσεων με τα εντυπωσιακά φουαγιέ θα προσφέρουν ένα εξίσου ονειρεμένο σκηνικό δεξίωσης, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την χρήση των κήπων και μάλιστα χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Άριστη οργάνωση προσαρμοσμένη στο δικό σας στυλ!

Δίνοντας προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας με προτάσεις διακόσμησης, πυροτεχνήματα, party lights, πολυελαίους, after midnight snacks , προτάσεις μπουφέ και σερβιριζόμενων μενού, photobooth κλπ., η ομάδα μας θα είναι πάντα κοντά σας, ώστε να επιλέξετε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.

Γεύσεις με φαντασία!

Οι έμπειροι σεφ μας εξελίσσουν διαρκώς τα μενού μας με νέες γευστικές προτάσεις, εμπνευσμένες από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, με στόχο όχι μόνο την γεύση αλλά και την πρωτότυπη παρουσίαση. Η κουζίνα μας είναι η καρδιά του Polis και θα είναι χαρά μας να σας την παρουσιάσουμε από κοντά, ώστε να γνωρίσετε παράλληλα την υπέροχη ομάδα που θα συμβάλλει στην οργάνωση της δικής σας εκδήλωσης.

Garden I

Garden Ballroom

Garden II

Grand Ballroom


Το Polis αποτελεί την ιδανική επιλογή χειμώνα ή καλοκαίρι!

Οι κατάφυτοι κήποι με τη μοναδική θέα, η πισίνα και η γαμήλια σουίτα, διαμορφώνουν το ιδανικό σκηνικό για έναν υπέροχο, καλοκαιρινό γάμο! Οι πολυτελείς αίθουσες με τα εντυπωσιακά φουαγιέ, πλαισιώνουν μια εξίσου ονειρεμένη δεξίωση, σε κάθε εποχή του χρόνου!

Άριστη οργάνωση προσαρμοσμένη στο δικό σου στυλ!

Η έμπειρη ομάδα του Polis θα φροντίσει να σχεδιάσετε μαζί την εκδήλωσή σας, σύμφωνα με το προσωπικό γούστο και τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας. Κάθε μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Πυροτεχνήματα, party lights, open bar, after midnight snacks και πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες, αποτελούν τα «tips» για το πιο επιτυχημένο party της ζωής σας!

Νοιαζόμαστε για εσάς και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη!

Χωρίς πρόχειρες λύσεις όπως τέντες και στέγαστρα… Αν η δεξίωσή σας έχει σχεδιαστεί για τον κήπο αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, σας απαλλάσσουμε από το άγχος της τελευταίας στιγμής, διασφαλίζοντας για εσάς την αντίστοιχη πολυτελή αίθουσα!

Γεύσεις με φαντασία!

Υπό τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας, η ομάδα των καλύτερων chefs, δημιουργεί για εσάς γευστικές προτάσεις εμπνευσμένες από ελληνική και διεθνή κουζίνα. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε το menu της αρεσκείας σας!

ΠΑΡΟΧΕΣ / ΥΠΟΔΟΜΕΣ
Κλείνοντας την δεξίωσή σας στο Polis, σας προσφέρουμε μια σειρά από χρήσιμες υπηρεσίες!

● Διάθεση υπερπολυτελούς αίθουσας στην περίπτωση κακοκαιρίας για τις δεξιώσεις της καλοκαιρινής περιόδου
● Party lights
● Cocktail bars
● Υψηλών προδιαγραφών in-house kitchen
● Studio για next-day φωτογράφιση
● Χρήση της πολυτελούς σουίτας κατά τη διάρκεια της δεξίωσης
● Δωρεάν Χώρος στάθμευσης 550 αυτοκινήτων
● Προσβασιμότητα σε όλους τους χώρους από ΑΜΕΑ
● Wedding planner