Συναντήσεις με θέα!

Εταιρικά Events

Στο συνεδριακό κέντρο Polis προσφέρουμε την δυνατότητα φιλοξενίας event  από 30 έως και 1000 ατόμων. Με εσωτερικούς και υπαίθριους  χώρους, αλλά  και ένα ευρύ φάσμα επισιτιστικών υπηρεσιών και εξατομικευμένων παροχών, σχεδιάζουμε μαζί ανάλογα με τις ανάγκες σας,  ώστε να σας προφέρουμε μία ποιοτική και μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.

Οι κήποι του Polis με την εκπληκτική θέα, εκτός από την φιλοξενία δεξιώσεων και party, δύνανται να καλύψουν επιμορφωτικά σεμινάρια, ομιλίες ακόμα και επιστημονικά σκέλη συνεδρίων, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Σε κάθε περίπτωση η ανάλογη εσωτερική αίθουσα είναι προετοιμασμένη για την μεταφορά της διοργάνωσης, εφόσον χρειαστεί.           

 

Networking Events

Δύο διαφορετικά διακοσμημένοι κήποι με καταπληκτική θέα, πισίνα, bars και μικρές ή μεγαλύτερες αίθουσες που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες σας, είναι κάποιες από τις προτάσεις μια ξεχωριστής φιλοξενίας για το δικό σας networking event. Με δεκάδες επισιτιστικές επιλογές, εμπνευσμένες από ελληνική ή διεθνή κουζίνα, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις προφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε συμμετέχοντα.

 

Team Building Events

Είτε μέσω κοινών δραστηριοτήτων, είτε μέσω πρωτοποριακών event, ενθαρρύνετε τους εργαζόμενους σας να αναπτύξουν δεσμούς επικοινωνίας και συνεργασίας δημιουργώντας έτσι ένα θετικό περιβάλλον εργασίας. Στο Polis λαμβάνοντας υπ’ όψη μας τις σύγχρονες ανάγκες φιλοξενίας, διαμορφώσαμε τους κατάλληλους χώρους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν τις προϋποθέσεις για τον συγκεκριμένο σκοπό.  Σε χαλαρό κλίμα ή σε διάθεση πάρτι, ελάτε στο Polis για να ξεκινήσουμε μαζί τον σχεδιασμό του επόμενου  σας event!

 

Celebrating Success Events
Πολυτέλεια, party, γεύσεις!

Ένα επιβλητικό κτίριο με υπέροχη θέα, κατάφυτους κήπους και υπέροχο φαγητό είναι αυτό που αναζητάτε για τον εορτασμό των επιτυχιών της δική σας επιχείρησης. 

 

Meetings

Θέστε νέους στόχους ή επαναπροσδιορίστε τους παλιούς, συζητήστε τα πλάνα σας και ανταλλάξτε ιδέες επιλέγοντας ένα από τα  meeting rooms που διαθέτουμε στο Polis.