Meeting, Incentive, Congress, Event

Το Polis Convention Center αποτελεί έναν εξαιρετικό, πολυτελή και σύγχρονο χώρο φιλοξενίας  συνεδρίων και επιστημονικών ή εταιρικών εκδηλώσεων. Προσφέρει τις βέλτιστες συνθήκες για την επιτυχημένη  φιλοξενία κάθε είδους διοργάνωσης και event όπως συνέδρια, gala dinners, meetings ,team building events, networking events και celebrating success activities, με πολλαπλές επιλογές αιθουσών και κήπων, με πανέμορφη θέα στην πόλη.

Το Polis βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και λιγότερο από 15 λεπτά από την ανατολική είσοδο της πόλης. Επίσης, στην ευρύτερη  περιοχή βρίσκονται πολλά ξενοδοχεία, δομές υγείας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Το δωρεάν parking του polis διαθέτει 550 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, ενώ είναι κατάλληλο   και για λεωφορεία.

* Στον κεντρικό κόμβο της εισόδου κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων λειτουργεί σταθμός ταξί. 

Το POLIS CONVENTION CENTER το έχουν εμπιστευτεί κορυφαίες εταιρείες, καταξιωμένες διεθνώς για τις επαγγελματικές τους εκδηλώσεις.

● Οι αίθουσες του POLIS έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν τις βέλτιστες συνθήκες παρακολούθησης, με εφαρμοσμένη μελέτη ακουστικής άνεσης, σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και μεταφραστικές καμπίνες.

● Τηρούνται αυστηρότατες προδιαγραφές ασφάλειας.

● Οι πολυτελείς αίθουσες μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις φιλοξενίας έως και 2.000 ατόμων.

● Εκτός από τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, όλες οι αίθουσες χαρακτηρίζονται από μια διαχρονική αισθητική.

● Οι πολυτελείς κοινόχρηστοι χώροι, η πανοραμική θέα και η φιλόξενη ατμόσφαιρα του POLIS συμβάλλουν στη βέλτιστη απόδοση όλων των συνέδρων, αλλά και στην καλύτερη μεταξύ τους επικοινωνία.

● Ο έμπειρος chef και η ομάδα του δημιουργούν για εσάς και τους συνεργάτες σας μοναδικές γευστικές προτάσεις υψηλής γαστρονομίας.